WiqiWeb staat voor je klaar

Jarenlange ervaring toegankelijk gesteld tegen een scherpe prijs

Vroeger werd alles nog geprogrammeerd in HTML. Zelfs de CMS (achterkant van de website) werd ieder keer opnieuw ontwikkeld.
 
Dit was een tijdrovend proces en vereiste veel programmeringskennis dat iedere keer bijgespijkerd moest worden.
Vandaar dat de prijzen vroeger veel hoger lagen, vaak tussen de 5.000 en 15.000 euro.
 
Maar sinds de introductie van WordPress (krachtig CMS) werden vele zaken overbodig. Men kon sneller websites bouwen en de klant kreeg de mogelijkheid zelf aanpassingen te verrichten.
Daarom is een vraagprijs van over de 1.000,- voor een simpele website eigenlijk schandalig. 
 
Bij WiqiWeb houden wij van transparantie. De klant moet zich goed voelen en niet bekocht, wij geloven in eerlijke producten. Dit is immers ook de beste marketing; positieve mond op mond reclame.
Wat is SEO

Wereldwijde klanten

Nationaal & Interationaal, Groot & Klein

In ons verleden hebben wij voor klanten gewerkt van over de hele wereld. Om een paar landen op te noemen Canada, Nederland, Duitsland, Indonesië, Hong Kong, Maleisië en zelfs Japan.

WiqiWeb richt zich nu eerst op de kleine en middelgrote ondernemer van eigen bodem, maar uiteraard staan wij open voor internationale opdrachten.

Veelgestelde vragen

Niet gevonden, stel je vraag

Omdat wij het transparant willen houden. Als je het helemaal zelf wilt doen hoef je enkel een aantal dagen op YouTube diverse tutorials te bekijken, een beetje behendig zijn met de computer, creativiteit en tijd hebben. Dit heb je nodig niet meer, vandaar dat wij het absurd vinden om hoge bedragen te vragen.

Wij willen graag helpen, hebben veel ervaring en zijn creatief & professioneel waardoor wij iets goeds neer zetten. Voor onze tijd en vakmanschap hoeven wij niet de hoofdprijs.

Wij gebruiken WordPress met een simpel besturingssysteem zodat je zelf makkelijk een simpele aanpassing kan verrichten. Mocht je willen dat wij dit voor je doen, dan helpen we je graag een handje, we hanteren hiervoor een kleine fee.

Bij pakket SB1 en SB2 maken wij je website en zetten wij dit op onze veilige hosting. Je ontvangt de login gegevens naar je website.

Om onze prijzen aantrekkelijk te houden stellen wij voor om voor het veilige Gmail te kiezen als email systeem. Dit is veilig, stabiel en levert zelden tot nooit problemen op. Daarnaast is het simpel om toegang te krijgen op je mobiele telefoon.

Als je je Gmail account als zakelijk wilt gebruiken helpen wij je mee met de conversie en betaal je rechtstreeks aan Gmail een klein maandelijks bedrag. Wij vragen voor de conversie een klein bedrag.

Dit hangt erg af van de opdracht maar het gemiddelde ligt tussen de 4 en 8 dagen. We kunnen met spoed werken en kan het binnen 2 – 3 dagen al klaar zijn.

Voor de website hanteren wij geen jaarlijkse kosten, de website is bij oplevering volledig van jou.

De domein en hosting kosten vragen wij 55,- euro voor. Dit is vergelijkbaar met het betalen van een autogarage om je auto te mogen parkeren (op het web).

Betalen kan via bank. Wij sturen je een invoice toe wanneer je een website bij ons wilt bestellen.

Wat is SEO

Blijf voor op je concurrenten

Blijf op de hoogte via onze Sociale Media

Contact gegevens
06 1761 6367 (opent WA)
wiqiwebmaster@gmail.com

Actief
Groningen, Benelux & Internationaal

Neem contact op